Een goede plek voor uw kind

U wilt als ouders het beste voor uw kind en een school die bij uw kind en uw gezin past. Wanneer u in de wijken Snel en Polanen en Waterrijk verschillende basisscholen bezoekt, zult u ervaren dat de sfeer en de kijk op onderwijs per school verschilt.

Ouders geven aan voor de Margrietschool te kiezen vanwege haar warme en gestructureerde karakter. De school ademt rust uit, we gaan respectvol met elkaar om en ouders worden nauw betrokken bij de ontwikkeling van hun kind(eren).

Wij werken vanuit passie voor de ontwikkeling van uw kind. Daarbij zijn we gericht op een hoge onderwijskwaliteit.

Integraal kindcentrum

Met trots zijn wij het eerste integraal kind centrum in Woerden. In nauwe samenwerking met de kinderopvang bieden we op één plek een doorgaande ontwikkelingslijn aan. Uw kind kan van de leeftijd 0 t/m 12 jaar bij ons terecht in een vertrouwde omgeving.

U en uw kind(eren) zijn van harte welkom op de Margrietschool. Wij laten u graag onze gezellige school zien en vertellen u meer over ons eigentijdse onderwijs. Tijdens het kennismakingsgesprek kunt u aangeven wat u belangrijk vindt, wat uw kind nodig heeft en bespreken we wat wij kunnen bieden.